logo
Про фонд
Програми
Новини
Медіатека
Контакти
ua
en
search
facebooktwitteryoutubeinstagram
/images/common/burger-menu.svg
image
Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" оприлюднив звіт за 2023 рік
02.03.2023, 10:00

Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" опублікував Річний звіт за 2023 рік, слідуючи принципам транспарентності і підзвітності, які залишаються ключовими цінностями нашої діяльності з моменту заснування.

Це вже 13-й документ, який є особливо знаковим в умовах повномасштабного вторгнення Росії. Згідно зі Звітом, від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Фонд активно допомагає воїнам та жителям постраждалих міст. За цей час Фонд передав допомогу на близько 40 мільйонів гривень (станом на грудень 2023 року). Фонд надає допомогу постійно, збільшуючи її обсяги щодня. Крім того, у 2023 році Київський Безпековий Форум провів ювілейний п’ятнадцятий Форум, кілька онлайн-дискусій та чотири спеціальні події.

“Безумовно, війна Росії проти України вплинула на наші завдання, але як і багато наших співгромадян, ми змогли адаптувалися до тих викликів, які принесла війна. Робота Фонду, яку відображає цей Звіт, наразі сфокусована лише на одній меті – Перемога України. І ми будемо продовжувати цей шлях” – зазначила Директорка Фонду Раміна Шут.  

Для перегляду Звіту за 2023 рік перейдіть за цим посиланням:

Річний звіт за 2023 рік

location
Україна, Kиїв, 01001
© Благодійний фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну»